ICT Concept actueel

Nieuws

Programma Roadshow Zuid bekend

05/05/2014 -

Vergroot uw kennis omtrent Cloud werken en het belang van ICT Security tijdens de ICT Concept Roadshow. U wordt in een dagdeel volledig up-to-date gebracht over deze voor de sector en uw kantoor cruciale thema's. De praktische kennis die u in deze korte tijd zult opdoen, kunt u direct toepassen in de dagelijkse praktijk.

  • Maak uw ICT projecten effectiever en efficienter
  • Leer de addertjes onder het gras in ICT-land kennen
  • Pareer de verkooppraatjes; stel de juiste vragen
  • Optimaliseer uw workflow

ICT Concept Roadshow Zuid
Dinsdag 20 mei 2014 | 13:00 - 17:00 uur
Locatie: Park Plaza - Eindhoven

Programma ICT Roadshow

13:00 – 13:30 uur ontvangst
13:30 – 14:00 sessie 1: 

  • Kostenreductie door ontzorging 

De huidige realiteit en razendsnelle ontwikkelingen in ICT zorgen bij veel kantoren voor een uitdagende spagaat. (Anticyclisch) investeren in ICT infrastructuur is noodzakelijk geworden, terwijl er onduidelijkheid is over de veiligheid en rendementen. Deze workshop zet trends op een rij, geeft inzicht in de risico’s en biedt concrete tips voor advocaten bij het inrichten van hun ICT-platform.

14:00 – 14:10 korte refreshment
14:10 – 14:40 sessie 2:

  • Cloud werken opgehelderd

De metafoor voor Cloud werken lijkt in de praktijk voor veel klanten pure werkelijkheid. Cloud werken is als een hardnekkige mist. Zijn deze denkbeelden terecht? Wat zijn de tegenwerpingen en wat de voordelen? In deze workshop wordt Cloud werken opgehelderd en een kritische blik geworpen op veelgehoorde voordelen en tegenwerpingen.

14:40 – 15:00 Pauze en netwerken
15:00 – 15:30 sessie 3: 

  • Meer doen in minder tijd

Steeds meer kantoren kijken kritisch naar de rolverdeling advocaat / secretaresse. Is deze rolverdeling nog van nu? Kan het werk efficiënter gedaan worden? Hoe kunnen we de kwaliteiten van de secretaresses beter benutten? BigHand biedt concrete tools om meer te doen in minder tijd.

15:30 – 15:40 korte refreshment
15:40 – 16:10 sessie 4: 

  • Feiten en fabels over Security

Met de opkomst van digitalisering rijst al snel de vraag hoe gevoelige data beveiligd wordt. Voor veel juristen een onbekend terrein, maar gezien het werkveld zeker van belang. In deze sessie nemen we feiten en fabels omtrent ICT beveiliging voor juristen nader onder de loep.

16:10 – 17:00 Afronding en borrel

Schrijf u meteen in!

U kunt zich nu al inschrijven voor de ICT Concept Roadshow Zuid. Neemt u gerust een collega mee. Wij verwelkomen u graag op dinsdag 20 mei.