ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept behaalt nieuwe Microsoft competenties

03/06/2014 -

ICT Concept heeft de afgelopen tijd twee nieuwe competenties behaald. De Silver competenties van ICT Concept zijn uitgebreid met de Silver Software Asset Management en Silver Small Business. Wat betekenen deze competenties voor u en hoe waardeert Microsoft deze competenties? Een korte toelichting door Microsoft (bron: Microsoft competenties).

Silver Software Asset Management

Een uitgebreide strategie voor softwarebeheer kan bijdragen aan het verlagen van de totale eigendomskosten van software en het verbeteren van de algehele efficiëntie binnen het bedrijf. Partners met deze specifieke kennis leveren services voor software- en licentiebeheer aan bedrijven van allerlei grootte, van het kleinbedrijf tot aan grote ondernemingen.

Silver Small Business

Deze experts hebben de kwalificaties om lokale en op de cloud gebaseerde oplossingen aan te bevelen en te leveren die zijn toegesneden op kleine bedrijven en zijn gebaseerd op Microsoft Windows, Windows Server, Windows Small Business Server en Office 365.

Wat betekenen Microsoft competenties voor u?

Partners met een Silver-competentie hebben laten zien dat zij veel expertise in huis hebben en specifieke vaardigheden bezitten op het gebied van een bepaalde technologie of service. Microsoft is deze partners erkentelijk voor hun uitzonderlijke inspanningen om de relatie met klanten te versterken door het bieden van effectieve en innovatieve bedrijfsoplossingen.

Naast de nieuwe Silver competenties, heeft ICT Concept al geruime tijd diverse competenties in huis. Kijk daarvoor onder Partners bij Microsoft, ook voor een uitleg van alle Microsoft competenties van ICT Concept.