ICT Concept actueel

Nieuws

PLEIT2014 presenteert compleet programma met aandacht voor digitalisering en nieuwe wet- en regelgeving

12/07/2014 -

PLEIT2014, dit jaar op dinsdag 7 oktober in DeFabrique in Utrecht, schenkt dit jaar volop aandacht aan de digitalisering in de juridische praktijk en nieuwe wet- en regelgeving. Op de vernieuwde website presenteert PLEIT een uitgebreid en inhoudelijk programma.

Actuele hoofdthema's

De organisatie van PLEIT slaagt erin ieder jaar opnieuw de speerpunten en actualiteit voor de sector te vangen in vijf hoofdthema’s. Speciaal uitgelicht dit jaar zijn digitalisering, wet- en regelgeving en IT-kennismanagement.

Het programma omvat een breed palet inhoudelijke sessies. Variërend van een duo lezing door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en de Raad voor de Rechtspraak over Programma KEI, een lezing over grensoverschrijdende digitale procedures (E-Justice) en de impact van digitalisering. Toonaangevende partners werken ook dit jaar weer mee aan deze kennisdag over ICT voor juristen. 

Nieuwe huisstijl

Voor deze derde editie heeft de huisstijl van PLEIT een complete update gekregen, passend bij het platform waartoe PLEIT inmiddels is uitgegroeid. Op de nieuwe website zijn naast het programma, boeiende video’s te vinden waarin juristen aan het woord gelaten worden. Hen wordt de vraag gesteld waarom PLEIT2014 zo belangrijk is voor de juridische sector, welke thema’s aan de orde komen en hoe zij de eerdere edities van PLEIT ervaren hebben. Ook het blog, praktische informatie over PLEIT2014 en informatie over de sprekers en gespreksleiders is terug te vinden op deze visueel aantrekkelijke nieuwe site. In het programmaonderdeel kan men per hoofdthema het programma raadplegen en zich vervolgens inschrijven.

Inschrijven voor PLEIT2014

Bezoekers van PLEIT2013 en voorinschrijvers hebben begin juli een persoonlijke uitnodiging ontvangen met een persoonlijke inlogcode. Inmiddels zijn er al enkele tientallen inschrijvingen binnengekomen. De reacties vanuit de markt zijn volgens de organisatie overweldigend. Het aantal voorinschrijvingen lag op hetzelfde niveau als vorig jaar, terwijl bezoekers van PLEIT2013 zich niet hoefden in te schrijven. Geïnteresseerde juristen die zich niet voor ingeschreven hebben of die in 2013 niet aanwezig zijn geweest, kunnen zich via de website gewoon inschrijven. Uiteraard zolang er toegangskaarten beschikbaar zijn.

Meer informatie over dit persbericht of PLEIT2014: T: 088 002 84 99 | E: info@pleit.nl | W: www.pleit.nl