ICT Concept actueel

Nieuws

Lexxyn Groep organiseert Roadshows voor Advocaten-, Notaris- en Deurwaarderskantoren

01/08/2014 -

ICT-ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Naast grootschalige ontwikkelingen voor de (nabije) toekomst, staan ook ICT-ontwikkelingen die direct invloed hebben op de dagelijkse praktijk van de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij niet stil. In dat dynamische werkveld zijn kantoren actief en maken gebruik van diverse ICT oplossingen.

Maar zijn dit ook de meest efficiënte oplossingen? Zijn medewerkers volledig op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van ICT, zodat een juiste keuze kan worden gemaakt? Is de ICT-omgeving van het kantoor veilig ingericht? En heeft men inzicht in de kosten, de investeringen, maar ook de opbrengsten van het gebruik van ICT? Slechts een greep uit de diversiteit aan vragen die momenteel actueel zijn voor advocaten-, notaris- en deurwaarderskantoren. Als marktleider op het gebied van ICT voor de juridische praktijk adviseert de Lexxyn Groep dagelijks bij dergelijke vraagstukken.

Lexxyn Groep Roadshows

De Lexxyn Groep organiseert daarom in september 2014 een viertal roadshows om juristen vrijblijvend te informeren over het aanbod van producten en diensten van de Lexxyn Groep Partners. Zo verzorgen de Lexxyn Groep Partners reeds voor vele kantoren de inrichting van de ICT omgeving, het werken in de cloud, de digitale spraakverwerking, de webdiensten en portals, de telecommunicatie en de software voor de financiële administratie en het dossierbeheer. Naast de Lexxyn Groep Partners: BigHand, Clip Consultants, Devoon, Helder Telecom, ICT Concept en Trivium Software is ook Lexxyn Groep Connectie ICTRecht aanwezig. ICTRecht verzorgt deze middagen een juridisch seminar: "veilig de cloud in". Steeds meer ICT producten en diensten bevinden zich in de "cloud". U kunt er eigenlijk niet meer om heen! In deze sessie krijgen de aanwezigen van de juridisch specialisten van ICTRecht inzicht in de aandachtspunten die er zijn bij werken in de cloud, het borgen van een goede dienstverlening en het afdekken van risico's.

Bent u werkzaam in de advocatuur, het notariaat of de deurwaarderij? Bekijk dan online het complete programma en schrijf u in. Meer informatie over de Lexxyn Groep vindt u op www.lexxyn.nl.