ICT Concept actueel

Nieuws

Uniformiteit en consistentie voor externe toegang

28/08/2014 -

ICT Concept streeft voortdurend naar heldere communicatie, uniformiteit en consistentie. Alles om ervoor te zorgen dat u als klant maximaal wordt ontzorgd. Dat ontzorging ook in kleine dingen kan zitten, ziet ICT Concept niet over het hoofd. Derhalve zijn nu ook de URL’s voor externe toegang via webmail en SSLRDP geüniformiseerd.
 
De URL’s voor externe toegang waren van oudsher https://mail.sshned.nl/ voor webmail (ook Outlook Anywhere, ActivSync etc.) en https://remote.sshned.nl voor SSLRDP. Om de naamgeving in lijn te brengen met de ICT Concept Private Cloud, wordt toegang vanaf nu geboden via: https://cloudmail.ict-concept.nl voor webmail en https://cloud.ict-concept.nl voor SSLRDP en Cloud. De huidige URL’s blijven gewoon functioneren. Voor u als bestaande gebruiker verandert er dus niets.
 
Uiteraard heeft ICT Concept deze gelegenheid meteen aangegrepen om ook de uitstraling in lijn te brengen met de huisstijl. Zo profiteert u niet alleen van duidelijkheid en consistentie in naamgeving, maar ook in uitstraling en gebruikersgemak.