ICT Concept actueel

Nieuws

Veel aandacht voor actualiteit tijdens PLEIT2014

11/08/2014 -

De inschrijvingen voor PLEIT2014 komen ook tijdens de vakantieperiode goed binnen. Reacties vanuit de markt op het vlak voor de vakanties gepresenteerde programma zijn lovend. Vooral de afwisseling qua thema’s en de inhoudelijke bijdrage van diverse vooraanstaande partijen in de juridische markt spreken aan.

Afwisselend programma zorgt voor veel mogelijkheden

In lijn met de suggesties die naar aanleiding van de eerdere edities van PLEIT binnenkwamen, worden diverse sessies dit jaar meerdere malen op de dag aangeboden. Zo wordt de ontbijtsessie door Arnoud Engelfriet zowel in de vroege ochtend als in de namiddag aangeboden. “We merkten toch dat het voor bezoekers niet altijd mogelijk is om voor 8:00 uur al in Utrecht aanwezig te zijn. De centrale locatie in het land wilden we onze bezoekers blijven bieden. Op deze manier komen we tegemoet aan het verzoek om interessante sessies te herhalen.”, aldus de organisatie van PLEIT2014. “Met het goedgevulde programma en sprekers vanuit de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, het Ministerie van Veiligheid en Justitie, Raad voor de Rechtspraak, Ministerie van BZK en diverse commerciële en branche overkoepelende organisaties is het aanbod groot. We zijn dan ook trots dat we de markt ook dit jaar weer een zeer afwisselend programma kunnen bieden, aansluitend op de dynamische omgeving waarin juristen zich momenteel bevinden.” PLEIT2014 biedt juristen – zowel advocaten, notarissen als deurwaarders – de mogelijkheid om zowel volop te netwerken als nieuwe kennis op te doen.

Inhoudelijke thema’s komen aan bod

Thema’s die tijdens PLEIT2014 aan bod komen zijn onder andere het Programma KEI, grensoverschrijdende digitale procedures (E-Justice), Cybersecurity, toegankelijkheid van overheidsinformatie, de meldplicht datalekken, privacy en gegevensbescherming en de nieuwe gedigitaliseerde rechtsgang. Thema’s die voor veel juristen voor serieuze hoofdbrekens zorgen. Inschrijven voor PLEIT2014 kan eenvoudig via de website: www.pleit.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over de toegekende PO- en PE-punten en zijn video’s te bekijken over wat PLEIT2014 specifiek te bieden heeft voor advocaten, notarissen en deurwaarders.

PLEIT2014 vindt dit jaar plaats op dinsdag 7 oktober in DeFabrique in Maarssen en is kosteloos toegankelijk voor advocaten, notarissen en deurwaarders alsook medewerkers van juridische kantoren.