ICT Concept actueel

Nieuws

Lexxyn Groep in drie jaar tijd uitgegroeid tot marktleider voor juridische ICT-oplossingen

15/09/2014 -

Deze week bestaat de Lexxyn Groep drie jaar. De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT diensten leveren binnen de juridische sector. De gebundelde ervaring van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor kleine, middelgrote én grote ondernemingen in de juridische sector. Een mooie gelegenheid om terug te kijken op het succes van de Lexxyn Groep.

De Lexxyn Groep is de afgelopen drie jaren een begrip geworden in de juridische branche. Wie verantwoordelijk is voor de automatisering of telecom bij een advocatenkantoor, een notariskantoor of gerechtsdeurwaarderskantoor en nog nooit van de Lexxyn Groep heeft gehoord, heeft zich op vaktechnisch gebied de afgelopen jaren niet (meer) ingelezen. De Lexxyn Groep en haar partners trekken met grote regelmaat de aandacht van de media, zowel online als offline. De combinatie van negen strategische partners die zich volledig toeleggen op het ontzorgen van juridische kantoren, heeft de Lexxyn Groep in deze korte tijd stevig op de kaart gezet in juridisch Nederland.

De Lexxyn Partners zijn stuk voor stuk specialisten in hun eigen discipline. Tegelijk werken ze allemaal vrijwel exclusief voor de juridische sector. Dit betekent dat zij de processen binnen een juridisch kantoor door en door kennen, op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving en weten wat een jurist nodig heeft om zorgeloos te werken. Wat de Lexxyn Groep uniek maakt, is dat de partners in de groep als team samenwerken. Uiteraard omdat de gezamenlijk geleverde producten en diensten meer zijn dan de som der delen, maar boven alles zodat de klant baat heeft bij de samenwerking. En dat is de belangrijkste drijfveer voor de Lexxyn Partners: de jurist ontzorgen op ICT-gebied. Met alle oplossingen die een juridische praktijk zich maar kan wensen op het gebied van kantoorautomatisering, cloud computing, digitale spraakverwerking, documentmanagement, webdiensten en portals, telecommunicatie en speciaal voor advocaten, notarissen en deurwaarders ontwikkelde enterprise software.

In drie jaar uitgegroeid van partnership naar marktleider: de Lexxyn Groep dankt daarvoor haar cliënten en bouwt intussen graag verder!