ICT Concept actueel

Nieuws

Informatieveiligheid voor de mkb-accountant

06/10/2014 -

Geen enkel accountantskantoor kan nog zonder ICT. Dat de veiligheid daarvan geborgd is, staat buiten kijf. Gaat er iets mis, dan bent u - maar ook uw klant - daar de dupe van. En u bent verantwoordelijk. In de bijeenkomst ‘Informatieveiligheid voor de mkb-accountant’ maken wij u bewust van beveiligingsrisico’s, zodat u ze in de praktijk kunt herkennen. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 3 december 2014 van 12.30 tot 16.00 uur.

Programma

Het programma is als volgt:

12.30 uur: Ontvangst (met koffie/thee en lunch)
13.00 – 14.00 uur: Veiligheid in de cloud Ondernemer en registeraccountant Jan Pasmooij, voorheen werkzaam bij het Nivra en de NBA, is als geen ander bekend met de accountantspraktijk. In zijn bijdrage vertelt hij over het belang van veiligheid in de cloud aan de hand van praktijkvoorbeelden.
14.00 – 15.00 uur: Het onderscheid tussen beveiliging en security Hans Barendregt, Verkoop & Marketing Directeur bij ICT Concept, onafhankelijk adviseur en leverancier van automatiseringsoplossingen, gaat in op de vraag hoe u als accountant effectief de technische en procesmatige beveiliging van uw eigen ICT kunt beoordelen.
15.00 – 16.00 uur: Cyberrisico’s binnen de accountancy Mark Buningh, Cyber Risk Practice Leader bij Aon, gaat in op de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en vertrouwelijkheid van uw data en die van uw klanten, medewerkers en leverancier en de rol van de mens in ICT.

PE-uren

In aanvraag.

Kosten

De kosten bedragen 95,- euro (exclusief btw).

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in het midden van het land. De exacte locatie volgt nog. Aanmelden U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar novak@novak.nl met daarin uw kantoorgegevens en de namen van de deelnemers, inclusief voorletters en titulatuur.