ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept neemt DMansion ICT B.V. uit Leusden over

17/11/2014 -

Per 17 november 2014 heeft ICT Concept de activa en activiteiten van DMansion ICT B.V. uit Leusden overgenomen. Bij vonnis van de rechtbank Midden-Nederland van 4 november is DMansion ICT B.V. failliet verklaard. Door de overname door ICT Concept zijn alle klanten van DMansion ICT B.V. weer verzekerd van hoogwaardige en synergetische ICT dienstverlening. 

Lees de volledige geloofsbrief:

De overname van het ICT bedrijf uit Leusden sluit naadloos aan op de groeistrategie van ICT Concept. Doel van ICT Concept is om de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt verder te continueren. Hoofddoel op dit moment is het waarborgen van de continuïteit van de automatisering van de klanten van DMansion ICT B.V.

Deze week wordt met alle klanten persoonlijk contact opgenomen. Klanten van DMansion ICT B.V. kunnen in geval van vragen rondom het overnametraject contact opnemen met ICT Concept op 033-433 01 88.