ICT Concept actueel

Nieuws

Lexxyn Groep sponsort SJBN Advocaat & Ondernemer-dag 2015

12/01/2015 -

Op woensdag 4 februari organiseert Stichting Jonge Balie Nederland (SJBN) de tweede editie van “Advocaat & Ondernemer-dag”. Lexxyn Groep draagt als sponsor bij aan deze dag en verzorgt één van de hoofdsessies. Naast Lexxyn Groep zijn ABN Amro en Movir (verzekeringen op het gebied van arbeidsongeschiktheid) partners van SJBN. 

De “Advocaat en Ondernemer-dag” is gericht op (jonge) advocaten die nadenken over het opstarten van een eigen kantoor, door willen groeien tot partner binnen een bestaand kantoor of simpelweg meer willen leren over het ondernemersaspect van de advocatuur, zoals bijvoorbeeld het acquireren van klanten. Tijdens de sessies komen onder andere oprichters van eigen juridische kantoren aan het woord, worden trends en ontwikkelingen binnen de advocatuur besproken en komt aan bod wat er komt kijken bij toetreding tot een bestaande maatschap. De sessie door Lexxyn Groep zal onder andere ingaan op innovatie door gebruik van ICT, het nut, de noodzaak en vooral de mogelijkheden op dit gebied.

De Advocaat & Ondernemer-dag vindt plaats op het hoofdkantoor van de ABN Amro te Amsterdam. Meer informatie is te vinden op de website van SJBN: http://sjbn.nl/activiteiten/advocaat-ondernemer-dag/. Meld snel aan want er zijn maximaal 100 plaatsen beschikbaar.