ICT Concept actueel

Nieuws

Ook voor wat betreft cyber security geldt: ICT Concept heeft alles voor elkaar.

16/10/2015 -

De laatste dagen is er is veel aandacht voor digitale spionage, cyber security en digitale aanvallen. Aanleiding is o.a. het Cyber Security Beeld Nederland 2015 dat door staatssecretaris Dijkhoff naar de Tweede Kamer is gestuurd. Eén van de conslusies in het publieke debat is dat er veel meer “digitale inbraken” plaatsvinden in Nederland dan altijd werd gedacht. Maar moet u zich zorgen maken over uw ICT beveiliging terwijl u daarvoor ICT Concept als uw IT partner in de arm hebt genomen? 

Het korte antwoord is nee. ICT is ons vak, en ICT Concept staat voor de hoge beveiliging van uw ICT landschap. Om u een voorbeeld te geven: de oplossing met een Gatekeeper van ICT Concept is nog nooit succesvol gecompromitteerd. Dat heeft alles te maken met de uitzonderlijk hoge norm die ICT Concept stelt aan veiligheid, continuïteit en betrouwbaarheid. En hoewel u de inschatting maakt dat uw bedrijfsgegevens niet interessant zijn voor derden, zorgt ICT Concept ervoor dat uw bedrijfsgegevens goed beveiligd blijven. U kunt dus gewoon weer aan het werk.

Documenten.

Voor achtergrondinformatie verwijzen wij u graag naar het nieuwsartikel op de website van de Rijksoverheid en de bijbehorende documenten: 

Voor meer informatie: bel onze experts: 088-0028482