ICT Concept actueel

Nieuws

Een passende Cloud-oplossing voor iedere medewerker

11/04/2016 -

Dat leest u inderdaad goed. ICT Concept gaat veel verder dan het bieden van een passende oplossing voor ieder kantoor of instelling: ICT Concept zorgt voor een passende oplossing voor iedere medewerker.

Immers, een advocaat heeft andere wensen en eisen dan een assistent, en een arts heeft een andere werkomgeving nodig dan een thuiszorgmedewerker. Al deze verschillende maatwerkoplossingen passen naadloos in de diverse varianten van het het vernieuwde Cloud Pack.

Hybride oplossingen op basis van Microsoft Azure of Private Cloud

In de nieuwe varianten van het Cloud Pack brengt u alle Cloud oplossingen die binnen uw organisatie nodig zijn eenvoudig onder. Daarmee blijft ICT Concept voorloper in de markt. Een eenvoudige mailoplossing voor medewerkers onderweg? Een complete Private Cloudwerkplek voor kantoormedewerkers? Of een Office 365 oplossing voor een gebruiker die overal moet kunnen werken? Geen enkel probleem.

Daarbij kunt u binnen het Cloud Pack zelfs kiezen voor hybride oplossingen, waarbij bijvoorbeeld uw vakspecifieke software op locatie  draait. Afhankelijk van de vereisten in uw sector of uw voorkeur kunt u kiezen voor Microsoft Azure of voor de Private Cloud van ICT Concept. 

Daarbij breidt ICT Concept het dienstenpakket binnen het Cloud Pack uit met Microsoft Office 365. Een perfecte oplossing voor medewerkers die prima uit de voeten kunnen met de Cloud-oplossing van Microsoft, en uiteraard mogelijk binnen de hybride oplossingen. Op deze manier zorgt ICT Concept ervoor dat de Cloud dienstverlening naadloos aansluit op de wensen van u en uw medewerkers.

Alle nieuwe Cloud Pack oplossingen standaard inclusief support

Doel van de Packs is ICT veilig, betrouwbaar, overzichtelijk en eenvoudig te maken. Het moet immers functioneren. Welke techniek er vervolgens ‘achter’ zit, is voor u van ondergeschikt belang. ICT Concept zorgt er middels de Packs voor dat u geen omkijken heeft naar uw ICT – u heeft voor een specifiek onderdeel van uw ICT alles voor elkaar. Zijn er toch vragen, dan wilt u dat deze snel en vakkundig worden beantwoord. Ook daarin is het vernieuwde Cloud Pack revolutionair. Voor alle vragen over de clouddienstverlening kunnen u en uw medewerkers kosteloos gebruikmaken van de ondersteuning door onze Helpdesk.

Veilig en vertrouwd

Zoals u van ICT Concept gewend bent, is de veiligheid van alle Cloud Packs van een hoog niveau. U logt in middels gebruikersnaam en wachtwoord en middels een code via de authenticator app, updates worden vrijwel allemaal kosteloos en automatisch uitgevoerd en back-up is standaard opgenomen. Dat geldt zowel voor de Private Cloud van ICT Concept als voor Microsoft Azure. Duidelijk en overzichtelijk, precies zoals u van de Packs van ICT Concept mag verwachten.