ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept organiseert Security Events

18/07/2016 -

ICT Concept organiseert in september en oktober op drie locaties in Nederland het Security Event. Beveiliging van IT is niet alleen een zaak voor uw IT-partner. U dient zelf ook inzicht in deze materie te hebben om de juiste strategische beslissingen te kunnen nemen. Bezoek daarom één van de events en verdiep uw kennis van IT-security. 

In drie-en-een-half uur tijd krijgt u niet alleen antwoord op de belangrijkste security-vraagstukken, maar ook concrete tips om direct mee aan de slag te gaan. 

Het Security Event vindt (vooralsnog) plaats op drie locaties in Nederland:

  • Van der Valk Hotel - Drachten (15 september 2016) 
  • Kantoor Lexxyn Groep - Oosterhout (6 oktober 2016
  • Hotel De Roode Schuur - Nijkerk (20 oktober 2016) 

Meld u aan

Bij grote belangstelling zullen extra locaties worden bekendgemaakt. De Security Events worden u kosteloos aangeboden. Wilt u door ons geïnformeerd worden zodra er nieuwe locaties bekend zijn? Mail dan naar marketing@ict-concept.nl.