ICT Concept actueel

Nieuws

Sneller werken vanuit één centraal online startpunt

20/12/2016 -

Workspace 365 is hét platform om nog eenvoudiger uw werk te doen. Workspace 365 groepeert al uw programma’s en webapplicaties voortaan in hetzelfde eenvoudige startscherm met overzichtelijke tegeltjes. Dit leidt tot meer productiviteit en een (online) werkplek met eenvoudige maar veilige toegang via elke device voor iedere medewerker.

U en uw medewerkers willen via verschillende apparaten en locaties verbonden zijn met uw netwerk en diverse apps (software en applicaties) eenvoudig kunnen gebruiken. Liefst via een visueel eenduidige en eenvoudige stijl. Voor ieder individu wilt u bovendien kunnen bepalen welke apps toegankelijk zijn en de toegang gemakkelijk aan en uit kunnen zetten. Workspace 365 ondersteunt en koppelt e-mail, documenten en bedrijfsprocessen op overzichtelijke wijze. Het unieke van Workspace 365 is dat voor iedere medewerker of groep eenvoudig een betaalbare online werkplek met de benodigde apps op maat te maken is in uw eigen huisstijl.

Overzichtelijke eenvoud, hoge productiviteit

Of u nu werkt vanaf een desktop, laptop, tablet of smartphone en ongeacht welke software u gebruikt: Workspace 365 groepeert al uw programma’s en webapplicaties voortaan in hetzelfde eenvoudige startscherm (portal) met overzichtelijke tegeltjes. Eén startpunt met per gebruiker of groep de benodigde programma’s en applicaties gepersonaliseerd op maat. Eenvoudig te beheren en ICT Concept maakt uw portal graag in de eigen huisstijl van uw bedrijf. De intuïtieve userinterface van het startscherm zorgt niet alleen voor een eenduidige visuele structuur en eenvoud inzake de onderliggende technologieën, maar ook voor een hogere productiviteit van de gebruiker.

Workspace 365 kan worden gezien als een mooie aanvulling op het al heel complete Office 365 en biedt nog meer snelheid en gemak. Workspace 365 werkt op ieder apparaat met een browser en internetverbinding en is probleemloos compatibel met alle software en applicaties die u in uw bedrijf gebruikt. Van klantrelatiesystemen tot telefonie. Van Google Analytics tot uw favoriete nieuwswebsite, en van Microsoft Outlook tot de software van onze partners, zoals BigHand, CClaw (Clip Consultants), NEXTassyst (Devoon), Legal Desktop (Epona), NEXTmatters en FORTUNA (Trivium Software). Vanzelfsprekend is Workspace ook compatibel met andere software-oplossingen van ICT Concept zoals de Modellengenerator. Uw software en applicaties worden voortaan altijd in één portal met overzichtelijke tegels getoond waardoor u sneller en eenvoudiger kunt werken.

Complete betaalbare werkplek

Alles wat u nodig heeft om uw werk te doen is geïntegreerd in één online, centraal en visueel eenduidig startpunt. Medewerkers zien alleen de applicaties die zij nodig hebben. Door in te loggen op de werkplek kunt u in één klik zowel web- als Windowsapplicaties openen: documenten, e-mail, agenda, urenregistratie, bedrijfsprocessen, RSS-feeds voor branchenieuws, orders, klantgegevens, internet, conferencing en meer. Het beheer is kinderlijk eenvoudig en met Business Apps zoals Project Management, Activiteiten of Tijdsregistratie vereenvoudigt u elk proces en is informatie makkelijk deelbaar. Extra beveiligd inloggen via onze Two Factor Authenticator is ook hierbij mogelijk en aan te bevelen. Dit kan op maat en zelfs per app en programma worden ingesteld, zonder afbreuk te doen aan het gebruikersgemak. Uw informatie staat altijd veilig opgeslagen bij Microsoft in zwaar beveiligde datacenters of op een bij ons gekozen extra beveiligde oplossing zoals de Enterprise Drive. Door Workspace 365 te koppelen aan de Enterprise Drive, zijn uw bestanden ook offline altijd en overal bereikbaar. 

Goed beveiligd direct naar uw startscherm waar al uw apps gepersonaliseerd gegroepeerd zijn. Dezelfde look and feel, gebruiksvriendelijk op elk device en eenvoudig in het beheer. Dit alles maakt Workspace 365 een krachtig product waarmee werken nog sneller en eenvoudiger wordt en de productiviteit stijgt. Wilt u ook tijd besparen en eenvoudig betaalbare persoonlijke werkplekken voor ieder individu of iedere groep? ICT Concept laat u graag de mogelijkheden ervaren. Neem contact met ons op voor een korte demonstratie van de mogelijkheden.

Johan Suurd
Productspecialist Workspace 365