ICT Concept actueel

Nieuws

BigHand gaat Nederlandse markt voortaan direct bedienen

10/09/2018 -

BigHand heeft als doel als organisatie te gaan voor “groots”, en om dit te bereiken investeert BigHand nu meer tijd en middelen in de Nederlandse markt om verder te groeien en u te helpen groots te worden! Zo doet BigHand dat:

BigHand groeit
Al meerdere jaren werkt BigHand voor Nederlandse advocatenkantoren en de afgelopen vier jaar werkten wij hierin samen met BigHand om de Nederlandse markt te bedienen. Dankzij de ontwikkeling die BigHand hierdoor heeft kunnen maken en de vernieuwde ambities om verder te groeien in Nederland heeft BigHand nu Nederlandstalige medewerkers aangenomen in Sales, Technische Ondersteuning en Klantenservice om u direct te kunnen helpen.
 
Wat betekent dit voor u?
Ingegeven door de groei van zowel BigHand als ICT Concept, hebben wij gezamenlijk besloten dat nu het moment is voor BigHand om in Nederland zelfstandig te worden op het gebied van alle bedrijfsonderdelen. Verkoop, implementatie en training zullen dan ook per 1 oktober 2018 door BigHand direct worden verzorgd.
 
Namens ICT Concept en BigHand willen we u graag hartelijk danken voor uw vertrouwen.