ICT Concept actueel

Nieuws

Van der Meulen Kock & Ubachs Notarissen vertrouwt kantoor kritische ICT toe aan ICT Concept

07/02/2019 -

Het Waddinxveense notariskantoor Van der Meulen Kock & Ubachs Notarissen heeft ICT-dienstverlener ICT Concept gekozen voor het leveren en beheren van haar nieuwe ICT omgeving. Mede ter voorbereiding van de toekomstige overstap naar de nieuwe notarissoftware NEXTassyst van Devoon was het zaak om ook de basis waar deze nieuwe applicatie op komt te draaien te moderniseren.


Uitgangspunten voor deze overstap waren dat het kantoor zelf zo min mogelijk inspanningen op het gebied van het dagelijkse beheer moest hebben en dat de nieuwe ICT partner ook na de levering van de nieuwe omgeving betrokken zou blijven bij de ontwikkeling van het kantoor. Daarom werd op voordragen van Devoon een verkennend gesprek gestart met ICT Concept, onderdeel van de Lexxyn Groep. Hieruit bleek al snel dat de jarenlange kennis en ervaring van ICT Concept in het notariaat en de goede samenwerking met mede Lexxyn Groep Partner Devoon het kantoor enorme voordelen zou gaan bieden.

Kiezen voor Cloud

Op advies van ICT Concept koos het kantoor voor het Hybrid Cloud Pack Professional. De kantoor kritische ICT-infrastructuur waarop de applicaties (Zoals NEXTassyst, maar ook Microsoft Office 365 en e-mail) en data van het kantoor komen te draaien staan straks in een modern, veilig en Nederlands datacenter onder 24x7 bewaking door ICT Concept. Van der Meulen Kock & Ubachs heeft zelf geen omkijken meer naar het dagelijkse beheer van de techniek, de back-ups en de beveiliging doordat dit alles is toevertrouwd aan ICT Concept. De benodigde producten en diensten worden afgenomen volgens de zogenaamde Packs van ICT Concept, (prijs per maand) wat betekent dat het kantoor zelf geen grote kapitaalinvesteringen meer hoeft te doen voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe hardware. Hierdoor blijft er meer geld over om te investeren in het kantoor en de kwaliteit van de dienstverlening.


Hendri van Norden, directeur Sales en Marketing ICT Concept: “Wij zijn vanzelfsprekend bijzonder trots dat Van der Meulen Kock & Ubachs iets belangrijks als haar ICT aan ons toevertrouwt. Het is goed om te zien dat steeds meer notariskantoren digitaal willen gaan werken en ICT dan ook serieus nemen. Door te kiezen voor ons Cloud platform is het kantoor verzekerd van een stabiele basis waar ze haar digitale toekomst op kan bouwen.”