ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept Cloud platform veilig van recente Citrix problematiek

20/01/2020 -

In het nieuws heeft u de afgelopen dagen kunnen vernemen dat er momenteel problemen zijn met producten van ICT-leverancier Citrix. Door de impact en verstrekkende adviezen van organisaties als het Nationaal Cyber Security Centrum, is het vanzelfsprekend dat wij op dit moment vragen krijgen hoe en of deze problematiek onze dienstverlening ook raakt en of er risico’s worden gelopen. Het antwoord is kort en simpel: gebruikers van de ICT Concept cloud lopen geen risico’s door dit lek, omdat wij geen producten van Citrix gebruiken in onze dienstverlening. De continuïteit van onze diensten, en de veiligheid van uw gegevens zijn dan ook niet in het geding door het Citrix lek.

Aanvullend wijzen wij er op dat ons cloud platform zeer regelmatig aan externe audits en penetratie tests wordt onderworpen. Daarnaast staan wij in zeer nauw contact met de ondersteunende afdelingen van Microsoft en onze beveiligingspartner ESET als het gaat om de continue beveiliging en optimalisatie van ons platform. Zo zijn wij in geval van een nieuw ontdekt lek bijna direct geïnformeerd en in staat om tijdig te handelen.

Heeft u aanvullend op bovenstaand bericht nog vragen over de beveiliging van ons platform, of andere ontwikkelingen op het gebied van digitale veiligheid, neemt u dan contact op met uw accountmanager, of mail naar info@ict-concept.nl