ICT Concept actueel

Nieuws

Lexxyn Groep lanceert nieuw magazine: Legal&Tech

23/11/2020 -

Auteur: Hendri van Norden - Directeur Sales & Marketing (ICT Concept)

Legal&Tech is het nieuwe magazine boordevol informatie over ICT voor de juridische praktijk. Samengesteld, geschreven en gepubliceerd door Lexxyn Groep, is Legal&Tech de niet te missen uitgave voor iedere juridisch professional met een zwak voor ICT en innovatie.


Gevuld met interviews, columns, achtergrond artikelen en interessante inkijkjes in de wereld van technologie biedt Legal&Tech voor iedereen wat wils. Bij kleine tot grote kantoren, voor zowel advocaten, notarissen als deurwaarders en met een brede variatie aan thema's mag Legal&Tech niet ontbreken op de leestafel.

Legal&Tech is gratis beschikbaar voor advocaten-, notaris-, en deurwaarderskantoren. Legal&Tech is als e-zine gratis te lezen, maar wilt u toch graag een fysiek exemplaar van Legal&Tech ontvangen? Vul onderstaand formulier in, wij sturen u graag een exemplaar toe zodra deze verschijnt.

In Legal&Tech editie 1 o.a.:

  • Koffie met: Marijn Rooymans - De advocaat als merk
  • Tijd is geld: de voordelen van automatisch tijdschrijven
  • Security is geen aparte strijd (Interview met Dave Maasland - ESET)
  • 5G routers voor thuis: een snelweg voor u alleen
  • 3 tech-trends uit een andere tijdzone
  • NEXXIE: The future of legal software
  • Kan ICT de werkdruk bij jonge advocaten verlagen? (Interview met Miranda Walburg - SJBN en Beer Advocaten)
  • Document management anno 2020

En meer...

Legal&Tech Magazine lezen

U kunt Legal&Tech gratis lezen op onze website, maar wij sturen u ook graag kosteloos een exemplaar toe per post.

Legal&Tech lezen