ICT Concept actueel

Nieuws

Videotutorial: het auditfile van de Modellengenerator

18/03/2021 -

Auteur: Aart van Malenstein - Business advisor (ICT Concept)

Het opstellen van een overeenkomst is vaak eentonig werk dat ook nog eens veel tijd kost. Tijd die wellicht beter besteed kan worden aan andere zaken. Middels een tool als de Modellengenerator (onderdeel van ICT Concept) is het mogelijk om het opstellen van overeenkomsten uit te besteden aan uw collega’s. De beslisboom in deze contractgenerator maakt het voor iedereen, op ieder niveau en zonder enige juridische kennis, mogelijk een overeenkomst op te stellen.

Waarom gebruikmaken van een auditfile?

Uiteindelijk bent u als jurist-, makelaar-, accountant-, en/ of HR-specialist wel eindverantwoordelijk voor de uitkomst van een contract of overeenkomst. Daarom zult u ten alle tijden willen kunnen controleren of de gegevens correct zijn overgenomen, het liefst zonder de gehele overeenkomst na te lopen. Dit is de reden waarom de Modellengenerator bij iedere opgestelde overeenkomst een auditfile ter beschikking stelt.

Video

In onderstaande video laten we u precies zien hoe u met de auditfile gemakkelijk, secuur en snel uw overeenkomsten kunt controleren.


Video: Hoe gebruik te maken van de auditfile

Mocht u naar aanleiding van deze video nog aanvullende vragen hebben over het gebruik van de auditfile, neem dan gerust contact op met de collega’s van de Modellengenerator via Aart@Modellengenerator.nl.