ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept viert 15-jarig jubileum

12/10/2015 -

Dit jaar is het 15 jaar geleden dat ICT Concept werd opgericht. Doel was ICT te professionaliseren. Echte, bestendige en toekomstgerichte oplossingen bieden voor MKB-ondernemers en juridisch Nederland. Inmiddels is ICT Concept uitgegroeid tot marktleider in de juridische sector en ICT-partner voor MKB, zorg, onderwijs en accountancy.

Drie maanden lang iedere maand een knallende actie!

Natuurlijk willen we dit 15-jarig jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De resterende maanden van dit jaar verrassen we u maandelijks met een jubileumactie! Want bij ICT Concept profiteert ú van 15 jaar ICT Concept! Of u nu al klant bent of nog niet.

We trappen af met de introductie van het Cloud Pack. De Packs van ICT Concept maken ICT echt eenvoudig: een cruciaal onderdeel van uw ICT geregeld voor een vast bedrag per maand. De eerste jubileumkorting staat dan ook in het teken van het Cloud Pack.

Lees meer over het Cloud Pack van ICT Concept.

Vier 15 jaar ICT Concept mee! 

Wilt u meer weten over werken in de Cloud en het Cloud Pack? Neem contact op met onze specialisten. Zij beantwoorden uw vragen graag. Bel 088 002 84 82 of mail naar sales@ict-concept.nl