Uw online werkplek voor vast bedrag per maand

Cloud Pack

U wilt snel, eenvoudig maar bovenal veilig kunnen werken met de applicaties van uw voorkeur. Ongeacht locatie en tijd moeten u en uw medewerkers overal kunnen inloggen op uw ICT-omgeving om hun werk te doen en samen te werken. Trage systemen, twijfels over beveiliging, of gebrekkige ondersteuning voor uw softwarepakketten zorgen voor irritatie bij gebruikers en komen de efficiëntie van uw organisatie niet ten goede. ICT moet vóór de organisatie werken, niet andersom.

ICT Concept biedt met het Cloud Pack alles wat u nodig heeft om uw organisatie veilig naar de Nederlandse private cloud te brengen. Dat betekent altijd toegang tot uw e-mail, data en kantoorapplicaties zonder verder omkijken naar de technische kant van uw ICT. ICT Concept zorgt dat alles voor elkaar is.

Vijf redenen om voor de ICT Concept Cloud te kiezen

Private cloud afgestemd op uw kantoorapplicaties

Geen ICT-omgeving is hetzelfde, en geen softwarepakket vraagt om dezelfde systeemeisen. Daarom werkt ICT Concept nauw samen met verschillende softwareleveranciers in bijvoorbeeld de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij om ervoor te zorgen dat ons platform optimaal aansluit bij de performance en beveiligingseisen van de sector en de softwareleveranciers. Naast de ondersteuning voor uw kantoorsoftware, biedt het Cloud Pack ook alle noodzakelijke Office 365 diensten zoals Word, Excel, PowerPoint, E-mail, Teams, OneDrive en SharePoint. Wij zorgen voor alle updates en systeembeheer gerelateerde zaken. Daardoor is uw cloud omgeving 24 uur per dag veilig en beschikbaar.

Het ICT Concept Cloud Pack werkt perfect samen met:

Advocatuur: CClaw, ContactManager, DMSforLegal, NEXTmatters, Fortuna, DLex, Fidura, Cicero en meer

Notariaat: NEXTassyst, Codex, Quantaris en meer

Deurwaarderij: Praclox Othomatic

Gebruikt u een ander juridisch softwarepakket zoals BaseNet, Kleos of een andere SaaS / webbased applicatie? Bekijk dan ons Cloud 365 Pack!

Optimaal beveiligd, toch gebruiksvriendelijk

Bij ICT Concept begint alles bij beveiliging. Bij de ontwikkeling van al onze diensten, iedere ICT-omgeving en ieder vraagstuk is beveiliging ons uitgangspunt. ICT Concept is hoog gecertificeerd als het gaat om het beveiligen van data en processen, middels ISO 27001, ISAE 3400 Type 1 & 2 en ISAE 3402 Type 1 & 2. Daarnaast wordt ons cloudplatform meerdere keren per jaar door een onafhankelijke organisatie getest en doorgelicht op beveiligingsproblemen.

De gekozen beveiligingsmethoden bieden u de hoogste zekerheid als het gaat om de vertrouwelijkheid en integriteit van uw data, zonder dat het uw gebruikers in de weg zit in hun dagelijks werk. Bovendien krijgen gebruikers van het ICT Concept Cloud Pack toegang tot online cybersecurity awareness trainingen om hun eigen bewustzijn op het gebied van beveiliging te verhogen.

Kies het Cloud Pack dat bij uw organisatie past

Kies zelf uw gewenste serviceniveau

U kent uw organisatie en de behoefte aan ondersteuning het beste. Daarom biedt ICT Concept een drietal opties qua serviceniveau waarbij u zelf kunt kiezen welk niveau het beste bij uw organisatie past.

Het ICT Concept Cloud Pack: Alles voor elkaar

  • Optimale ondersteuning voor uw kantoorsoftware.
  • Inclusief Office 365, e-mail, OneDrive, Teams.
  • Redundant platform in Nederlandse datacenters.
  • Nederlandstalige servicedesk.
  • Maximale aandacht voor veiligheid en integriteit.
  • Overal toegang vanaf ieder device (PC, smartphone, tablet).
  • Self service portal voor rapportages en snelle beheer taken.
  • Continuïteit gewaarborgd middels Escrow.
  • Alles geregeld voor een vast bedrag per maand.
  • Keuzevrijheid: u kiest zelf welk servicelevel het beste bij u past.
Vragen over het Cloud Pack?
Neem contact op met Edmond Uijl voor een persoonlijk advies- en kennismakingsgesprek