Uw IT: alles voor elkaar

ICT Concept Packs

Naast totale ontzorging, biedt ICT Concept diverse Packs voor zorgeloos werken:

Cloud Pack

Altijd en overal uw bedrijfsgegevens beschikbaar? Dat kan met het Cloud Pack van ICT Concept. Compleet, overzichtelijk en veilig en uw eigen Private Cloud omgeving voor een vast bedrag per maand. Kies zelf welk Cloud Pack bij uw kantoor past. De specialisten van ICT Concept adviseren u graag.

Meer over Cloud Pack


Connectivity Pack

Het Connectivity Pack biedt u, als ontzorgmodel, een maatwerkoplossing voor uw internetverbinding en de beveiliging van uw infrastructuur. De ideale oplossing voor zowel thuis als op kantoor. Zo biedt Connectivity Pack u een compleet pakket voor een vast bedrag per maand.

Meer over Connectivity Pack

 
Workplace Pack

Met het Workplace Pack is onder meer de hardware en standaard software op uw bureau op maat gefaciliteerd. De continuïteit hiervan wordt gewaarborgd met onder andere beheer, onderhoud, incident management en vervangende hardware. Het Workplace Pack is ook weer afgestemd op uw situatie; voor een vast bedrag per maand.

Meer over Workplace Pack

Printer Pack

Printen, kopiëren, scannen en faxen: professionele apparatuur is onmisbaar binnenuw kantooromgeving. ICT Concept introduceert het Printer Pack: een complete printoplossing voor een vast bedrag per maand.

Meer over Printer Pack

Direct contact

Bel: 088 002 84 82