Al uw printerzaken geregeld

Printer Pack

Printen, kopiëren, scannen en faxen: professionele apparatuur is onmisbaar binnen uw kantooromgeving. ICT Concept introduceert het Printer Pack: een complete printoplossing voor een vast bedrag per maand.

Vijf redenen om voor de ICT Concept Cloud te kiezen

Uw multifunctionele printer (MFP) kost u namelijk ongemerkt veel meer dan puur de aanschafkosten. Denk aan nieuwe toners, drumkits en fusers, papier, installatie, beheer en onderhoud. Vaak worden al deze losse kosten apart in rekening gebracht. Met het Printer Pack betaalt u een vast bedrag per maand en heeft u geen meerkosten meer voor bijvoorbeeld onderhoud, afvoer of gebruiksartikelen.

Wat zit er in het Printer Pack?

Beheer op afstand, een veilig gevoel

Dankzij de dienstverlening van ICT Concept heeft u de zekerheid van 24 uur per dag, 7 dagen per week, waakzame ogen die uw automatisering in de gaten houden en op afstand ingrijpen als dat nodig is. Daardoor worden problemen die uw continuïteit ondermijnen vaak al voorkomen voordat ze door u opgemerkt worden. Door het Remote Monitoring en Management Team worden uw servers, werkplekken en applicaties constant gemonitord en worden bijvoorbeeld security updates uitgevoerd of mogelijke risico’s voor uw bedrijfsvoering geïdentificeerd.

U ontvangt op basis van een overeengekomen SLA (Service Level Agreement) periodiek rapportages over de staat van uw IT, bespreken we welke zaken wij voor u gaan aanpakken en welke mogelijke verbeterpunten er voor de lange termijn zijn. Zo heeft u niet alleen de zekerheid van een veilige, altijd beschikbare kantoorautomatisering, maar is ook voor de lange termijn uw systeembeheer in goede handen zonder dat u hier zelf extra mensen voor in dienst hoeft te nemen. Uw eigen IT-manager of systeembeheerders kunnen zich zo richten op waar ze goed in zijn: collega’s helpen, innovaties doorvoeren en uw organisatie helpen de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Vragen over het Printer Pack?
Neem contact op met Edmond Uijl voor een persoonlijk advies- en kennismakingsgesprek