Werkplekken volledig beheerd en bewaakt

Workplace Pack

Uw medewerkers moeten altijd de beschikking hebben over goede, snelle en veilige werkplekken die voorzien zijn van alle gemakken. Slecht onderhouden computers zorgen voor frustraties en in het ergste geval voor beveiligingsproblemen. Het zelf onderhouden van uw werkplekken is een tijdrovende klus, zeker als u ook nog eens moet letten op zaken als het tijdig updaten bij nieuw ontdekte beveiligingsproblemen. Met het ICT Concept Workplace Pack zijn alle zorgen over uw werkplekken verleden tijd. Uw medewerkers beschikken altijd over een goed beveiligde, bij hun werkzaamheden passende, werkplek.

Vijf redenen om het Workplace Pack te kiezen

Kies de werkplek die bij u past

In het Workplace Pack kunt u kiezen voor de werkplek die bij u past. Een laptop, desktop, thin client, één, twee of drie schermen, een legio aan keuzes qua randapparatuur; u kiest samen met uw Business Advisor de werkplekken die het beste passen bij de wensen en eisen van uw kantoor. ICT Concept verzorgt de levering, installatie, onderhoud en bewaking van de werkplekken op afstand, of op locatie indien gewenst.

Werkplekken voor een vast bedrag per maand

In het Workplace Pack heeft u de keuze of u de hardware wilt kopen, of als operational lease voor een vast bedrag per maand wilt afnemen. In beide gevallen zorgt ICT Concept voor het dagelijks beheer en beveiliging, maar heeft u de keuzevrijheid hoe u de hardware wenst te financieren. Uw Business Advisor adviseert u graag welk model het beste past bij uw kantoor.

Een systeembeheerder die uw uitdagingen kent

De systeembeheerders van ICT Concept kennen door hun jarenlange ervaring en marktleiderspositie in de juridische sector alle uitdagingen en ins en outs op het gebied van ICT voor de juridische praktijk. We hebben korte lijntjes met de bekende softwareleveranciers, waardoor we bij problemen snel kunnen schakelen.

Een systeembeheerder of Servicedesk medewerker van ICT Concept spreekt de taal van uw organisatie en is bekend met alle unieke eigenschappen die ICT voor een advocaat, notaris of deurwaarder met zich meebrengt.

Wat zit er in het Workplace Pack?

Kies het best passende type Pack voor uw kantoor:

Kies zelf uw gewenste serviceniveau

U kent uw organisatie en de behoefte aan ondersteuning het beste. Daarom biedt ICT Concept een drietal opties qua serviceniveau waarbij u zelf kunt kiezen welk niveau het beste bij uw organisatie past.

Het ICT Concept Workplace Pack: Alles voor elkaar

Met het Workplace Pack is alles op het gebied van uw werkplekken geregeld:

  • Een werkplek volledig ingericht naar uw wensen.
  • Financiële flexibiliteit door lease opties.
  • Al het beheer, onderhoud en updates door ICT Concept geregeld.
  • Inclusief alle nodige security oplossingen zoals monitoring, encryptie en antivirus.
  • Beheer op afstand voor snelle ondersteuning, of op locatie indien nodig.
  • Vervangende hardware bij defecten zodat u altijd door kunt werken.
  • Ondersteund door systeembeheerders die de uitdagingen van de juridische sector kennen.
Vragen over het Workplace Pack?
Neem contact op met Gohar Chaudhry voor een persoonlijk advies- en kennismakingsgesprek