Alles voor elkaar met ICT Concept

Workplace Pack

Voor ICT Concept is ontzorging van uw IT en het realiseren van kostenbesparing door efficiëntie het uitgangspunt. Eerder al ontwikkelde ICT Concept het Connectivity Pack om uw koppelingen met andere netwerken en internet volledig te ontzorgen. Om uw werkplek volledig te ontzorgen, heeft ICT Concept nu het Workplace Pack ontwikkeld.

DOWNLOAD direct de leaflet Workplace Pack

Met het Workplace Pack is onder meer de hardware en standaard software op uw bureau op maat gefaciliteerd. De continuïteit hiervan wordt gewaarborgd met onder andere beheer, onderhoud, incident management en vervangende hardware. Het Workplace Pack is ook weer afgestemd op uw situatie; voor een vast bedrag per maand.

Wat is het Workplace Pack

In het Workplace Pack zijn alle IT gereedschappen opgenomen voor een kostenefficiënte werkplek. U kunt het Workplace Pack volledig op uw situatie afstemmen, hoeveel 'werkplekken' uw kantoor ook heeft. 

  • HP apparatuur: PC, laptop of Thin Client;
  • Inclusief installatie, standaard Microsoft software, beheer, incident management en onderhoud;
  • Extra opties voor thuiswerken, back-up en inrichting;
  • Vervangende hardware;
  • Vast bedrag per maand, all-in.

Beheer op afstand, een veilig gevoel

Dankzij de dienstverlening van ICT Concept heeft u de zekerheid van 24 uur per dag, 7 dagen per week, waakzame ogen die uw automatisering in de gaten houden en op afstand ingrijpen als dat nodig is. Daardoor worden problemen die uw continuïteit ondermijnen vaak al voorkomen voordat ze door u opgemerkt worden. Door het Remote Monitoring en Management Team worden uw servers, werkplekken en applicaties constant gemonitord en worden bijvoorbeeld security updates uitgevoerd of mogelijke risico’s voor uw bedrijfsvoering geïdentificeerd.

U ontvangt op basis van een overeengekomen SLA (Service Level Agreement) periodiek rapportages over de staat van uw IT, bespreken we welke zaken wij voor u gaan aanpakken en welke mogelijke verbeterpunten er voor de lange termijn zijn. Zo heeft u niet alleen de zekerheid van een veilige, altijd beschikbare kantoorautomatisering, maar is ook voor de lange termijn uw systeembeheer in goede handen zonder dat u hier zelf extra mensen voor in dienst hoeft te nemen. Uw eigen IT-manager of systeembeheerders kunnen zich zo richten op waar ze goed in zijn: collega’s helpen, innovaties doorvoeren en uw organisatie helpen de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Complete ontzorging door ICT Concept

Met het bieden van Packs, maakt ICT Concept uw IT efficiënt en beheersbaar. Wilt u meer weten over de maatwerkoplossingen van ICT Concept? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij adviseren u graag.

Direct contact

Bel: 088 002 84 82