Veilig aan de slag voor een vast bedrag per maand

Cloud 365 Pack

U wilt snel, eenvoudig maar bovenal veilig kunnen werken met de applicaties van uw voorkeur. Cloud software biedt juristen de vrijheid en flexibiliteit om altijd te kunnen werken, maar vraagt bijzondere aandacht voor veiligheid. Gebruikers moeten snel kunnen inloggen op diverse SaaS applicaties, en overal bij hun data kunnen. ICT moet vóór de organisatie werken, niet andersom.

Het Cloud 365 Pack biedt alles wat u nodig heeft op het gebied van beveiliging, e-mail en Office / Microsoft 365 diensten om zonder zorgen te kunnen werken met de SaaS applicaties van uw keuze. In één abonnement voor een vast bedrag per maand is de bewaking van uw (thuis)werkplekken geregeld en hebben al uw gebruikers toegang tot de laatste versies van Office 365. En kampt u toch met een probleem, storing of bijvoorbeeld een update van uw software? Dan wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar neemt ICT Concept u alle werkzaamheden en communicatie uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw werkomgeving 24 uur per dag veilig en beschikbaar is.

Vijf redenen om voor het Cloud 365 Pack te kiezen

Een cloud omgeving afgestemd op uw kantoorapplicaties

In de cloud werken biedt een hoop voordelen. Er is geen eigen infrastructuur nodig voor e-mail en applicaties, alles draait op goed beveiligde systemen in de cloud, toegankelijk via het internet. Omdat uw software nu niet meer op uw eigen servers draait, of data niet meer in uw eigen pand staan, wordt het steeds belangrijker om de werkplek goed te beschermen en in te richten voor veilige toegang. Ook moet er omdat er meer lokaal gewerkt wordt anders omgegaan worden met thema’s als back-up, samenwerken en informatie opslaan.

Het Cloud 365 Pack is opgebouwd uit de benodigde bouwblokken om de lokale werkplek veilig te kunnen gebruiken in combinatie met alle bekende (juridische) SaaS-applicaties en Microsoft Office 365 software. Denk daarbij aan zaken als encryptie, antivirus / antimalware en geavanceerde toegangsbeveiliging.

Het ICT Concept Cloud 365 Pack werkt perfect samen met:

Advocatuur: BaseNet, LegalSense, Wolters Kluwer Kleos, DMSforLegal, AdvocaatCentraal en meer

Notariaat: Notarisdossier, Nobilex en meer

Gebruikt u een ander juridisch softwarepakket zoals NEXTmatters, NEXTassyst, Codex, CClaw of een andere serverbased applicatie? Bekijk dan ons Cloud Pack!

Optimaal beveiligd, toch gebruiksvriendelijk

Bij ICT Concept begint alles bij beveiliging. Bij de ontwikkeling van al onze diensten, iedere ICT-omgeving en ieder vraagstuk is beveiliging ons uitgangspunt.ICT Concept is hoog gecertificeerd als het gaat om het beveiligen van data en processen, middels ISO 27001, ISAE 3400 Type 1 & 2 en ISAE 3402 Type 1 & 2.Daarnaast wordt ons cloudplatform meerdere keren per jaar door een onafhankelijke organisatie getest en doorgelicht op beveiligingsproblemen.

De gekozen beveiligingsmethoden bieden u de hoogste zekerheid als het gaat om de vertrouwelijkheid en integriteit van uw data, zonder dat het uw gebruikers in de weg zit in hun dagelijks werk. Bovendien krijgen gebruikers van het ICT Concept Cloud 365 Pack toegang tot online cybersecurity awareness trainingen om hun eigen bewustzijn op het gebied van beveiliging te verhogen.

Kies zelf uw gewenste serviceniveau

U kent uw organisatie en de behoefte aan ondersteuning het beste. Daarom biedt ICT Concept een drietal opties qua serviceniveau waarbij u zelf kunt kiezen welk niveau het beste bij uw organisatie past.

Het ICT Concept Cloud 365 Pack: Alles voor elkaar

  • Optimale ondersteuning voor uw SaaS kantoorsoftware.
  • Inclusief Office 365, e-mail, OneDrive, Teams.
  • Nederlandstalige servicedesk.
  • Maximale aandacht voor veiligheid en integriteit.
  • Overal toegang vanaf ieder device (PC, smartphone, tablet).
  • Self service portal voor rapportages en snelle beheer taken.
  • Alles geregeld voor een vast bedrag per maand.
  • Keuzevrijheid: u kiest zelf welk servicelevel het beste bij u past.
Vragen over het Cloud 365 Pack?
Neem contact op met Aart van Malenstein voor een persoonlijk advies- en kennismakingsgesprek