ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept behaalt Gold partnership voor Microsoft competentie

20/06/2013 -

Door het behalen van de Gold status voor Microsoft Midmarket Solution Provider mag ICT Concept zich één van dé specialisten met een uitzonderlijke expertise en inzet voor deze bedrijfsoplossing noemen. Microsoft beloont haar partners met de Gold status vanwege hun superieure oplossingen voor klanten en voor het doorlopen van een strenge, controleerbare goedkeuringsprocedure. ICT Concept was voor deze competentie al enige jaren Microsoft partner met een Silver status.

Naast de Gold status voor Midmarket Solution Provider, is ICT Concept beloont met de Silver status voor:
• Silver Hosting
• Silver Volume Licensing
• Silver Server Platform

Het behalen van de competenties stelt ICT Concept nog beter in staat om nieuwe technologieën te vertalen naar klantgerichte oplossingen. Het behalen van de Microsoft competenties heeft daarom ook direct voordeel voor de klanten van ICT Concept.

Voordelen van het werken met een gecertificeerde Microsoft IT-expert

Het werken met een gecertificerde Microsoft IT-expert heeft diverse voordelen voor klanten van ICT Concept. We lichten enkele voordelen kort toe.

  • Betrouwbare experts

De IT-expert heeft bewezen ervaring dankzij het behalen van strenge examens en succesvolle klantimplementaties.

  • Innovatieve technologie

De IT-experts zijn gecertificeerd in de nieuwste technologie en oplossingen.

  • Ondersteund door Microsoft

De IT-experts behoren tot de top 5 van onze wereldwijde IT-specialisten en zijn lid van het Microsoft Partner Netwerk. De IT-experts hebben toegang tot technische ondersteuning van Microsoft en kennis van onze productteams. Zo kunnen deze IT-experts oplossingen bieden die in uw technologische behoeften van uw organisatie voorzien.

Nieuwsgierig?

Wilt u weten wat ICT Concept voor uw bedrijf kan betekenen? Neemt u gerust contact met ons op. Wij geven u graag een persoonlijke toelichting.