ICT Concept actueel

Nieuws

Welke verbinding past het beste bij u?

14/02/2017 -

Veel organisaties vragen zich af welke internetverbinding het beste is voor hen. Moet u nu kiezen voor ADSL, VDSL, kabel of glasvezel of misschien zelfs een combinatie hiervan? En wat is van belang voor uw organisatie? Allemaal vragen die u wellicht helemaal niet interesseren, want eigenlijk wilt u maar twee dingen: het moet snel en altijd beschikbaar zijn.

Dan is het fijn om te weten dat ICT Concept zich dagelijks met internetverbindingen en de achterliggende infrastructuren bezighoudt. Met deze dagelijkse ervaring in de verbindingsmaterie kan ICT Concept u helpen om uw organisatie te voorzien van het juiste advies volledig afgestemd op uw wensen en behoefte. U hoeft dus niet zelf op onderzoek uit wat er nu wel of niet beschikbaar is op uw locatie, dan doen zij voor u. U heeft er geen omkijken naar!

Juist voor klanten zoals u heeft ICT Concept het Connectivity Pack ontwikkeld: een maatwerk totaaloplossing voor een vast bedrag per maand. Weten wat de kenmerken zijn én profiteren van de speciale actie? Leest u dan verder.

Inventarisatie

Binnen het Connectivity Pack zijn alle onderdelen van uw verbinding opgenomen: van de firewall tot de netwerkswitch, van het modem tot de internetverbinding en zelfs de installatie en het onderhoud hierop. Alles is naadloos op elkaar afgestemd en alle aspecten van veilig verbinding maken van en naar het internet zijn opgenomen in één oplossing. Om een passend Connectivity Pack voor uw organisatie samen te stellen, voeren onze consultants een zogenaamde screening uit. Met als doel het volgende vast te stellen: Wat is er al? Met welke kwaliteit en veiligheid? Wat is nodig om aan uw wensen en vereisten te voldoen? Het resultaat is een passende oplossing van het Connectivity Pack, volledig afgestemd, op maat en voor een vast bedrag per maand.

Veiligheid en continuïteit

Veiligheid en continuïteit is onmisbaar binnen iedere organisatie. Daarom wordt tijdens de screening door onze consultants dus ook goed gekeken naar de veiligheid en continuïteit van de interne en externe verbindingen. Indien nuttig en wenselijk kunnen wij zelfs volledige redundantie realiseren voor deze verbindingen. Waarbij ons doel is uw organisatie altijd snel en beschikbaar te laten zijn.

Speciale actie

Tot en met 31 maart 2017 biedt ICT Concept een speciale actie. Profiteer nu van de actievoordelen*:

  • Gratis screening door een consultant
  • U ontvangt tot 1 mei het Connectivity Pack gratis!
  • Geen installatiekosten

Wilt u gebruikmaken van deze actie of vrijblijvend meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 088 002 84 82, of stuur een e-mail naar sales@ict-concept.nl.

*Deze actie is geldig bij ontvangst van een getekende offerte van het Connectivity Pack in de periode van 14 februari 2017 tot en met 31 maart 2017.